• ОУ
  ОУ "Алеко Константинов"
 • Вдъхновяващи идеи
  Вдъхновяващи идеи
 • Творчество и спорт
  Творчество и спорт
 • Традиции
  Традиции

Акаунт

Последни новини

Национално математическо състезание "Питагор" 2017

На 14 май 2017 г. от 9:00 часа ще се проведе Национално математическо състезание "Питагор" за ученици от 4-ти клас. Участниците от Община Димитровград се явяват на състезанието в ПМГ "Иван Вазов" - Димитровград.

Съобщение

Съобщение - заседание на Обществения съвет

На 16.03.2017 г. (четвъртък) от 18.30 ч.

в 209 каб. в училищната сграда

ще се проведе заседание на Обществения съвет

към ОУ „Ал. Константинов“, Димитровград.

Вие сте тук:

Хелоуин в ОУ “Алеко Константинов“

За поредна година учениците от ОУ“Алеко Константинов“ отбелязаха празника Хелоуин. Учителите по английски език – г-жа Жечева, г-жа Стоянова, г-жа Делчева и преподавателят по ДТИ г-жа Самарджиева обявиха конкурс за изработване на тиквен фенер – Jack-O’ Lantern. Журито, в състав г-жа Иванова – ЗДАСД, г-жа Б.Петрова и г-н Димитров, бе затруднено при определяне на най- страшен, най- призрачен, най-оригинален, най-смешен и най-добър тиквен фенер. Директорът на училището - г-жа Дорина Желязкова- награди отличените ученици в конкурса и им пожела успехи и занапред. Всички участници получиха сертификат за проявеното творчество и оригиналност. Най–много участници в конкурса имаше от 4г клас.

Групата по СИП английски език 6 клас (с ръководител г-жа Жечева) и учениците, включени в клуб „Гражданско образование“ (с ръководител г-жа Самарджиева), приготвиха вкусни и „страшни“ сладки, които след това с удоволствие изядоха. Децата рабраха, че освен страшен и призрачен, Хелоуин може да бъде и вкусен.

Учениците от прогимназиален етап изготвиха  плакати с материали за Хелоуин и подредиха кът във фоайето на четвъртия етаж в училище.

Интересно

Сгъни листчето

Един лист хартия не може да бъде сгънат повече от 7 последователни пъти.

Училищен часовник

Анкета

Любим предмет

Кой е любимият ви учебен предмет?

» Към анкетата »
1 Оставащи гласа

jVS by www.joomess.de.

Архив

Powered by mod LCA