• ОУ
  ОУ "Алеко Константинов"
 • Вдъхновяващи идеи
  Вдъхновяващи идеи
 • Творчество и спорт
  Творчество и спорт
 • Традиции
  Традиции

Акаунт

Последни новини

ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА 2018/2019 г.

ОТКРИВАНЕ НА
УЧЕБНАТА 2018/2019 г.
17.09.2018 г. – 09.30 ч.
Учениците трябва да бъдат в училищния двор в 9.15 ч.

Родителска среща 15.05.2018г.

СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми родители,

Заповядайте на 15.05.2018 г.  (вторник) от 18:00 ч. в кабинет 209 на родителска среща за бъдещите първокласници.

От ръководството

Благодарност

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

От името на всички ученици и колектива на ОУ“Алеко Константинов“ Ви благодаря за изключителната активност в благотворителната акция за събиране на хартия в училище „Ние искаме да помогнем за изграждането на спортна площадка за децата и хората с увреждания в Димитровград“.

Винаги ще разчитаме на вашата помощ и подкрепа, защото сме убедени, че за да постигнем успехи е нужно да работим заедно. Само със съвместни усилия ще изградим истински отговорни личности, с чувство за достойнство и уважение към околните.

Ще се радвам да се включвате така активно и в предстоящите мероприятия на училището.

  

 април 2018  г.                             С  уважение:

Димитровград                         Дорина Желязкова, директор

Вие сте тук:

Таралеж - Математика 2016

На 18.03.2016г. в ОУ “Алеко Константинов“ се проведе последния етап от първи тур на националното състезание „Таралеж“, организирано от Асоциацията за европейско образование и култура, със съдействието на Министерството на образованието и науката - „Таралеж-Математика“. В него взеха участие над 100 ученици от 1 до 4 клас. Задачите от състезанието доста затрудниха учениците. Най–добре се представиха първокласниците, където има и най-много класирани ученици – 13 на брой, след тях се наредиха второкласниците с 10 класирани. От 3 и 4 клас 9 ученици имат максимален брой точки. На 29.03. бяха наградени учениците, получили максимален брой точки на състезанието „Таралеж-М“. Грамота за най-много класирани ученици получиха госпожа Лора Вълчева, класен ръководител на 1 в клас, госпожа Донка Вълева, класен ръководител на 1 г клас и госпожа Даниела Тодорова, класен ръководител на 2 а клас.

На 25.04. предстои втори тур - „Таралеж- Комбиниран“, който включва задачи от всички етапи от първи тур. Право на безплатно участие в него са придобили 19 ученици от 1 до 4 клас, които са получили максимален брой точки в три от проведените състезания до момента. Останалите желаещи могат да се включат с такса участие.

Интересно

Прасето и небето

Физически е невъзможно едно прасе да погледне към небето.

Училищен часовник

Анкета

Любим предмет

Кой е любимият ви учебен предмет?

» Към анкетата »
1 Оставащи гласа

jVS by www.joomess.de.

Архив

Powered by mod LCA